Fifa!

Igår va jag med Tirre :) Först så drog han å jag till Kupolen å kikade lite. Tirre hittade en skinnjacka som han köpte:) ja vissa har ju pengar att spendera! haha
Efter det så drog vi ner till spelbutikerna, där han även köpte NHL 10 :) så vi drog hem till honom å lirade ett tag å så. Lite senare på kvällen kom även Sundell, Jens och Jakke dit :) då blev det Fifa 09 turnering ist! Det var ju ganska kul. Bortsett från att ja inte lyckades vinna en enda jävla match :) haha... spelade typ 1-2 oavgjorda iaf! Så ja kom typ sist som fan :)


Idag har jag varit på högskolan å haft seminarium. Där vi snackade lite om skolans historia osv..... Har tydligen tenta på det nu på tisdag :) Känns ju jävligt bra eftersom att ja itne ens har hälften av alla böcker än! (y) Så det sög ju ganska hårt... men men :)

Ikväll är det iaf träning som står på schemat! Får se om det går lika bra idag som det gjorde i tisdags! Gick äckligt bra då fan! tog hur mkt som helst :) Sen så kmr såklart plattmatchen i Finalen å smållagsspelet där man släpper 5 bollar på 4 minuter å spårar totalt som vanligt :)

Tur man har Hansen i laget som kan lyckas få en på bättre humör :D så man slipper åka därifrån förbannad :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0