Så jävla ovärt.....

Känns så jävla ovärt att träna.... Det enda vi har gjort sedan uppehållet i somras är att värma upp, köra kvadde å sedan köra smålagsspel. Hur jävla utvecklande är det på en skala? Tacka fan för att vi inte går upp i seriesystemet när vi tränar som ett div.6 lag.


Jävligt roligt å åka till träningen som målvakt å veta att ja idag ska vi spela smålagsspel på asliten yta som vanligt. Det blir säkert 30-40 insläppta idag igen. Det är så jääävla ovärt. Det är fan itne ens kul med fotboll längre, så jävla illa är det. Helt jävla sjukt är det.

Det blir ju inte ett dugg bättre av att man fått sitta på bänken 75% av säsongen heller. Bakom en 32åring som konkurerar ut 8/10 ggr..... "Det är så himla jämt mellan er, det är jävligt svårt att välja vem som ska stå varje match". Har fan itne varit svårt nånstans.... Är han inte skadad står han, är han det står jag... För han har då fan aldrig varit med å setat på bänken.... Men han får ju för fan spela även fast han inte tränar.... Kan ta ett prakt exempel. Vi möter Brage borta som har halva laget emd Div.1 spelare nästan, jag står vi förlorar med 6-0! Jag gör en sjuuukt bra match i målet räddar hur mycket som helst alla säger att ja var bäst i laget... nästa match Gränges hemma... Jag har tränat hela veckan och gjort det bra... den andra inte varit på en enda jävla träning.... men tro fan att han får stå iaf :) själv får man vara uppskriven på laguppställningen som en jävla MV-tränare... hur jäävla kul är det liksom?


Tränarn har ju även sagt att eftersom det är så jämt mellan oss så står den som är friskast! Ja men troligen.... åt minstone 3-4 matcher iår så har den andra keepern fårr spela trots känningar fast ja har varit helt frisk... sjukaste var ändå att matchen efter den träningen där han sa det där, så säger den ass.tränaren på samlingen innan vi går ut till match att den andra ska stå, men att ja ska vara beredd på att göra ett inhopp.... då kände ja fan för att bara åka hem.

Nej fyfan säger jag bara...

Kommentarer
Postat av: Barkar

ja vet tränaren e dum i huvudet,

2009-09-25 @ 22:43:28
Postat av: Anonym

byta klubbb?

2009-10-01 @ 23:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0